miércoles, 12 de marzo de 2014

Arròs de bacallà amb carxofa




















Ingredients:
2 persones
300 gr bacallà  remullat 24/48 hores segons la doblaria.
2 mides de arròs.
2 mides i un poc mes d'aigua.
2 carxofes.
1 ceba petita.
1 tomata madura.
Pimentó roig i verd.
2 grans d'all.
Julivert.
Colorant.


























Preparació:
Netejar les carxofes i fregir-les a la cubeta en un poc d'oli, una vegada dorades les traurem i les reservem.
Una vegada remullat el bacallà, ho eixugarem per que no estigui banyat. El enfarinarem i llevarem l'excés de farina, el fregim al mateix oli, però sols un poc, tomba i tomba.
Ho retirem i reservem.
Al mateix oli farem el sofregit, al gust de cadascun, o be tot triturar o tallat menut. Ho deixem fer fins aquell punt que comença a surar el oli per dalt i que sembla que es va a socarrar el sofregit.
Ara posem l'arròs i també el sofregim be, posem l'abadejo i les carxofes, deixem un momentet, i ja podem posar-hi l'aigua. Mirem el punt de sal. Tanquem l'olla i programem menú arròs. 7 minuts amb la Plus i 10 minuts amb la negrita.
De fet jo sempre el faig menys l'arròs, tens que trobar-li el teu punt al olla. Al foc tradicional tampoc m'agrada cuit 20 minuts con diu els paquets. Però això ja va a gustos.

PD Jo el faig en la Fussi, si el has de fer al foc amb una cassola normal, es tot el mateix, però necessitaràs mes minuts per fer l'arròs, més aigua.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis