domingo, 16 de marzo de 2014

Salsa bolonyesa amb la FussionCook





















Ingredients:
500 gr de carn picada (bou i porc)
1 ceba.
2 pastanagues (carlotes)
1 poc d'api.
500 gr de tomata triturada.
1 got de caldo de carn.
Sal, sucre, pebre i orenga.
Oli d'oliva.





















Preparació:
Posar a la cubeta un rajolí d'oli. Programar menú fregir, afegir la ceba, les pastanagues i el api tot tallat menut. Sofregir, anat pegant voltetes per que no se ens cremi. Si veieu que fregeix massa aneu jugant en lo botó de cancel·la menú. Quant està tot ben sofregit incorporem la tomata, ho deixem un poc més. Posem la sal i un poc de sucre.
Ara ho treiem de la cubeta i ho passem tot per la batedora per fer una salsa fina.
A la cubeta tal qual està, posem la carn picada i la sofregim, quan esta daurada posem la salsa, i el caldo de carn, sal i pebre i l'orenga, tapem l'olla i programen menú fregir 6 minuts. Quant piti sense obrir l'olla programen menú guiso.
Ja la podem utilitzar per al que volgueu.



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis