viernes, 30 de mayo de 2014

Arròs amb galeres amb la FussionCook




















Ingredients per a dos persones:
4 galeres.
Uns aros de calamar.
1 ceba petita.
2 tomates madures.
Pimentó roig i verd.
All i julivert.
2 mides d'arròs redó extra.
2 mides i un dit de brou de peix (el meu de caps de gamba)
Oli d'oliva.
Sal.
Colorant.

Preparació:
Posem oli a la cubeta, i fregim les galeres i els calamars fins que estiguin daurats, mentrestant triturem les verdures per a fer el sofregit. Quant galeres i calamars son daurats afegim lo que acabem de triturar, salem i  ho deixarem sofregir, fins al punt de que pareix que es baixi a cremar i comenci a flotar l'oli al damunt, en aquest punt si trobes que es crema massa li pots posar un rajolí més d'oli.
Anem remenant per que es faci tot per un igual. Al punt que el oli sura al damunt del sofregir, afegim l'arròs i el colorant que també sofregirem fins que agafi un color daurat.





















Com podeu veure a la foto queda així de sec i l'arròs s'ha xuclat tot el sofregit.
Afegim les dos mides de brou, remenem, rectifiquem de sal, i tanquem l'olla, programeu menú arròs 6 minuts. Quan piti l'olla s'ha de llevar el vapor manualment enseguida si no es passa l'arròs.

PD: El punt del arròs es molt personal, al menú predissenyat del olla son 7 minuts.
La mateixa manera de fer es pot fer amb una paellera, l'únic que necessitaràs es el doble de caldo que d'arròs i uns 18 minuts de cocció dependent del tipus d'arròs que utilitzes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis