domingo, 13 de julio de 2014

Gelat de cafè

Jo crec que li fa falta una mica més de temps al congelador, però este xaval no te espera...





















Ingredients:
1 litre de llet.
3 ous.
1 sobre de flam Potax.
325 gr de sucre.
100 de margarina.
5 gr de cafè soluble ( jo he posat 10, però trobo que 20 millor)

Preparació:
Amb Thermomix:
Posar a la jarra de la Thermomix, 500 cc de llet, el sobre de flam potax i els tres ous sencers, batre-ho 3 minuts a velocitat 4.
Després posar-hi el sucre, la margarina a punt de pomada i el cafè soluble, tornar a batre a velocitat 4 per que es mescle tot be i programar 100º velocitat 4 durant mes o menys 6-7 minuts, quan comenci a espesa, parem la màquina i ho deixem gelar, ho anem remenant per que no faci capa.
Podem gelar-ho a la geladora o directament al congelador i cada hora anar remenant per que no es formin els cristalls de gel.
Sense Thermomix:
Desfer a, un bol part de la llet amb el contingut del sobre de flam Potax, posar els tres ous i batre-ho be.
Posar al foc l'altra part de la llet, afegim el sucre, la margarina i el cafè, quan bulli afegir la mescla de abans, removem constantment. Retirar del foc tan pronte espesa.
El demés tot igual.

Abans he dit que jo he posat més cafè, en 10 gr es nota el gust de cafè un poc, però si ets cafetera con jo, en posaria més fins a 20 grs e inclòs 25

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis