jueves, 7 de agosto de 2014

5º dia de curset de cuina

Avui en fet un pastís de truites... bonissin i un gazpacho diferent. Inclús si no t'agrada el gaspatxo com a la meva companya Joanna i a mi, este segur que vos agrada.








Com sempre comencem per preparar les taules de tallat i els ganivets, pelem una patata, un pebrot verd italià, un carabassó i ho tallem a daus de uns 2.5 cm.
Quant ho tenim tot llest, batrem 2 ous per cada ingredient i ho salpebrem, i fem una truita en format redó, primer la de patata, després la de carabassó, un altra de mongeta blanca ja cuita (de pot també pot servir) a la truita de mongeta li afegirem un all tallat ben picat que posarem primer que tot al oli. L'última de pebrot italià.
Les posem una damunt del altra formant un pastís i cobrim el pastís amb maionesa (nosaltres la hem fet allí amb ou, un rajolí de vinagre, un altre d'aigua, oli i sal)
Es pot decorar amb fulles d'escarola i cebollí picat.















































Les 4 truites que hem fet la Joanna i jo.



GASPATXO






















Per fer gaspatxo per a unes tres persones hem utilitzat:
1 cogombre petit
Sobre mig litre de brou blanc.
Uns 300 gr de tomates madures.
1 pebrot roig mitja.
1/4 de ceba petita.
1 dent d'all no molt gran.
2 peces de nyores remullades.
5 cl de vinagre.
50 grs de pa.
40 o 50 gr de ametlles crues.
Sal i pebre.























Comencem blanquejant les tomates i dent d'all amb aigua bullint, el mateix farem amb les ametlles, ho refredarem amb aigua fresca. Pelarem les tomates i les llevarem les pipetes.
Desprès tallarem tots els ingredients a la mirepoix, tindrem les nyores amb remull fins que s'hidratin,  i es pugi llevar la polpa. Remullem el pa amb el vinagre.
Afegim el brou i ho passem tot per la batedora i despès per un colador xinés, rectificarem l'adobament (sal i pebre) i ho servirem ben gelat de la nevera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis