martes, 9 de septiembre de 2014

Solomillo amb ceba caramel·litzada i patates confitades.


























Ingredients per a 4
2 solomillos de tocino.
1 quilo de ceba dolça.
1 quilo de patates.
Sal i pebre
Oli.

Preparació:
Començarem per la ceba que és el que més costa, la tallarem en juliana i la posarem a una cassola amb oli d'oliva, la deixarem fer molt poc a poc a foc lent, molta estona, com a minin un hora, esta ha estat 1 hora i 15 minuts, no le hem posat ni sucre, ni vinagre de modena, ni caramel líquit ni res de res, sols ceba i molt poc foc.
Una vegada feta la reservem.
Per fer les patates, les pelarem i les farem tornejades, les posarem a un olla amb molt d'oli que les cobreixen, també a poc foc, poc a poc se aniran fent, i agafaran un coloret.
El solomillo, el tallarem a medallons de 1 cm, el salpebrem i a foc fort amb poc oli el saltem, si el feu massa quedarà dur.
Ara ja podem muntar el plat, si les patates s'han gelat les podem posar uns minuts al grill del forn, mentres acabem de fer el solomillo. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis