domingo, 16 de noviembre de 2014

Canelons de agulla de porc amb camagrocs




















Ingredients 12 canalons:
3 bistecs de agulla de porc.
Camagrocs (al gust).
Mitja ceba.
2 tomates de la pera.
1 gra d'all.
Un tros de pimentó roig.
12 plaques de canaló.
Oli d'oliva, sal, pebre negre.
Beixamel:
40 gr de farina.
El aigua de remullar els camagrocs.
Caldo de fer bullir els osos de la agulla de porc.
All porro.
Oli, sal i pebre blanc.





















Començarem tallant tots els ingredients i fent un brou dels ossos.






















Llevarem els ossos a la carn i la posarem a bullir amb una mica de all porro, despumen el brou i reserven.
Remullem els camagrocs i reserven guardant l'aigua del seu remull.
Tallarem la carn a fines tires i després a quadradets petits, i ho picarem tot amb el ganivet.
Tallarem i picarem  ceba, all, tomata, pimentó i també els camagrocs.
Amb una cassola posarem un raig d'oli i saltarem la carn, quan comenci a agafar color, hi afegirem els camagrocs deixant-los junts la carn fen-se.
Hi posem la ceba que deixarem fer a foc espai fins que estigui cuita i tova, si cal afegeixes cullerades del aigua del remull dels camagrocs.
Posem ara el pimentó i el deixem fer també a poc a poc, després hi posem la tomata i el all deixant que es fase tot junt i que quedi com una melmelada.
A continuació hi afegirem un del brou que tenien reservat, taparem la cassola i ho deixarem fins que estigui ben cuit, és millor no posar tot el brou de cop, per que no ens quedi caldós. Afegir si ens fa falta.
Mentrestant preparem la beixamel, posarem a una paella oli i la farina i la deixarem torrar be, li anirem afegim brou de la carn i suc del remull dels camagrocs fins que estigui cuita. Rectificarem de sal i li afegirem pebre blanc.
Courem les plaques dels canaló tal com ens diu el paquet.
Tastarem la carn de la cassola la rectificarem de sal i pebre negre i li posarem una mica de baixamel per a lligar el conjunt.
Amb esta massa omplirem els canalons, els posem formatge rallat i els gratinem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis