domingo, 21 de diciembre de 2014

Crema de pastanaga amb cruixent de pernil salat.




















Ingredients:
Per a dos persones, necessitareu tot això:



























4 pastanagues grans.
2 patates.
1 tros de ceba.
Pernil salat.
Oli d'oliva suau.
Sal i pebre blanc.

Preparació:
Tallem pastanagues, patates, ceba i una mica de pernil a daus iguals, posem una olla al foc i agregem l'oli, i ho sofregim tot, quant comenci a estar una mica bla, hi afegim aigua fins que ho cobreixi. Ho deixem fer uns 20 minuts, ho salem.
Si utilitzes una olla a pressió en 5 minuts estirà fet, i necessitaràs menys aigua.
Mentrestant, agafem un parell de llesques fines de pernil salat i les posem en mig de dos papers vegetals, i ho posem al microones, de minut en minut anem mirant, per que també es crema i queda molt salat.
Una vegada sec, ho podem tallar molt petit.
Després sols queda passar tot per un processador de aliments tipus thermomix, turmix... rectificar de sal i posar un polsim de pebre blanc,  posar al damunt el cruixent de pernil que tenim tallat.
Ceba es pot posar mes o menys això al gust de cadascun.
PD: De pernil dins de la pastanaga no se'n posa però jo hi poso, per que així lo xicuelo menja de tot i no se'n entera, jijiji. Ojos que no ven....

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis