miércoles, 21 de enero de 2015

Coc de mandarina


























Ingredients:
4 mandarines menudes si son grosses sols 3 (amb pell).
250 gr de sucre.
3 ous.
100 gr de oli de gira-sol.
125 gr de nata liquida (o un iogurt natural).
250 gr de farina.
1 sobre de llevadura química.
1 polsim de sal.

Preparació:
Si tens la Thermomix, estàs de sort, per que el faràs en un tres i nores...
Posaràs dins al got les mandarines ben netes el sucre i els ous, programaràs 37º velocitat 5 durant 3 minuts.
Posaràs l'oli i la nata o el iogurt i programes 15 segons amb velocitat 2.5. Ara poses la farina el sobre de la llevadura i la sal i tornes a programar 15 segons amb velocitat 2.5. Obris la tapa i ho acabes de envoltar amb una espàtula.
Ara ho enfornes a 180º durant uns 30 minuts, o si tens la Fussion ho pots enfornar allí també en menú cake uns 30 minuts i 10 de manteniment de calor.
Si no tens la Thermomix, t'hauràs de solucionar la vida en un bon turmix, batedora o algo semblant, que pugui triturar el sucre i les pells de les mandarines. El demés es tot igual.
L'adorno del damunt a gusto de cada un, este porta ametlles laminades i un poc torrades, i per que es quedem apegades porta una capeta molt fina de melmelada de préssec diluïda amb suc de mandarina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis