viernes, 30 de enero de 2015

Crema de pastanaga i xampinyons al Oporto




















Ingredients per a dos persones:
4 pastanagues.
8 xampinyons.
2 patates mitjanes.
La part blanca de un all porro.
Un rajolí de Oporto.
Sal, pebre blanc, oli d'oliva.

Preparació:
Netejarem i pelarem tots els ingredients, i els tallarem en mirepoix..
A una cassola amb l'oli, posarem a saltar la pastanaga, després la patata, els xampinyons i el all porro.
Ho deixarem a foc lent fins que agafi una mica de coloret. Hi posarem l'Oporto i ho deixarem reduir, per que evapori l'alcohol.
Ho cobrim d'aigua i ho deixen coure fins que estigui tot ben cuit.
Una vegada cuit rectifiquem de sal i pebre, ho passem per una batedora.
Si ho fas a una olla a pressió en cinc minuts ho tens fet i sense casi gens d'aigua.

El acompanyament es: pastanaga tallada en brunoise i feta amb oli d'oliva que la cobreixi i al microones fins que estigui una mica més que al dente. No se li posa sal, així notem ese punt dolç que te.
I lo altre es xampinyó també tallat en brunoise i el mateix, fet al micro però deixant-lo casi torrar i si li posem un puntet de sal.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis