miércoles, 4 de marzo de 2015

Mil full amb nata





















Ingredients:
1 fulla de pasta de full.
5 o 6 cullerades de sucre moreno.
400 cc de nata 35% MG.
80 gr de sucre glas.

Preparació:
Desenrotllarem la massa de la pasta de full i aprofitarem el mateix paper que ve en ella. El pintarem amb una mica d'oli i tornem a posar la pasta de full.
Escamparem una mica de sucre moreno i li passarem  el rodet de cuina. I farem el mateix per l'altra banda de la pasta de full.
Pre-escalfarem el forn a 200º





.















Ho posarem a una safata que pugi anar al forn, ho cobrirem amb un altre paper vegetal, que també l'haurem pintat amb una mica d'oli.
Al damunt del paper vegetal hi posarem un altra safata que cobreixi tota la superfície de la pasta de full. Això farà que no ens pugi. Al moment de posar-lo al forn baixarem la temperatura a 180º i ho deixarem uns deu minuts (sempre diem a totes les receptes de forn, que el temps es orientatiu, que cada forn va d'una manera que sols tu coneixes).
Mentrestant muntarem la nata amb unes varetes a ma o amb la turmix. Quant està quasi muntada li afegirem el sucre glas i continuarem batin.


 


















Ara toca pegar-li la volta a la pasta de full, i la deixarem al forn uns minuts més, oco, que ara es pot cremar fàcilment.
Quant estigui, la traurem i llevarem un paper el de dalt, tallarem la pasta de full amb un corta pizzes en tres trossos de la part llarga, en molt de compte que no es trenqui. Deixarem la base sense tallar, les altres dos capes les tallarem a la mateixa mida per tantes racions vulgueu treure. Jo en vaig treure 4 racions molt generoses. això ho fem per que ja et quedi casi tallat i sols posar el ganivet és pugui tallar be i no es trenqui.
A la base de baix hi posem la nata, hi anem posant els talls que has tret per a tornar a muntar el mil full, i tornes a posar nata... i tornes a tapar-la en els talls que et quedin.
Una mica de sucre glas... i arreglat. Un parell d'hores de nevera i ja es pot servir.









No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis