miércoles, 16 de diciembre de 2015

Taronges rellenes de crema pastissera a la taronja



Ingredients:
100 gr de pell de taronja, sense res de la part blanca.
250 cc de llet.
+/- 40 gr de sucre.
100 cc de suc de taronja.
2 ous.
25 gr de maicena.

Elaboració:
A un cassó posem la llet i la pell de la taronja i la portem al foc a infusionar, quan vulgui arrancar el bull la apartem del foc tapem el casso i ho deixem refredar una mica, mentrestant a un bol posem els ous i els batrem ( ho podem fer sols amb els rovells, llavors serien 3 rovells) afegim el suc del cítric, el sucre i la maicena, ho batem be, que se ajunti tot molt be.
Tornem a posar el casso al foc, retirem la pell de la taronja, i afegim la mescla que acabem de fer, amb unes varetes sense parar de remenar ho tindrem al foc baix fins que la crema ens hagi espessit.
Filmarem a pell la crema per que no es faci crosta, una vegada tebi ja podem reomplir les nostres mitats de pell de taronja, que hem reservat de fer uns sucs, ben netejades de tot lo blanc, ho filmem i a la nevera. Al moment de servir ho podem cremar amb una pala ben calenta o be amb un bufador de cuina.
A mi m'han sortit 6 mitats de taronges, es a dir 3 taronges senceres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis